Αντιδράσεις, από Στρατό μεριά, για τις δηλώσεις του άτυχου Κληρονόμου!!!


Παιδοβούβαλο, η παραγωγικότητα της χώρας μπορεί να σε μια νύχτα να μηδενισθεί χωρίς ικανές Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως όταν απαξιώνονται από κάτι βολευτές σαν και σένα που έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.. Αν είχες έστω και την παραμικρή "τσίπα" πάνω σου θα είχες απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την τραγική φιγούρα σου, εδώ και πολύ καιρό!!!! 
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)

            Σας γνωρίζουμε ότι με αφορμή  τις προσβλητικές και απαξιωτικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η ΕΑΑΣ απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου την ακόλουθη επιστολή.


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

  Με μεγάλη έκπληξη και οργή τα μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, άκουσαν ή πληροφορήθηκαν από εκείνους που άκουσαν τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Πάγκαλο να δηλώνει σε συνέντευξή του, σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ότι ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι Στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας.
  Θεωρούμε την παραπάνω δήλωση προκλητική, συμπλεγματική, απαράδεκτη και την καταδικάζουμε απερίφραστα και ομόφωνα.
  Ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως ο κ. Πάγκαλος όφειλε να γνωρίζει ότι η προστασία των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων συνόρων της χώρας που εξασφαλίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η δημιουργία του αισθήματος ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες που επιτυγχάνουν τα Σώματα Ασφαλείας, πραγματοποιούνται με επίπονες προσπάθειες, σκληρή εργασία πολλών ωρών καθ’ όλο το 24ωρο, προσωπικές και οικογενειακές θυσίες και αίμα, όχι μόνο κατά την περίοδο του πολέμου αλλά, δυστυχώς και κατά τον καιρό της ειρήνης.
   Αυτή ακριβώς η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο κοινωνικό σύνολο, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική παραγωγική δραστηριότητα στη σύγχρονη εποχή, ιδιαίτερα για ένα κράτος σαν το δικό μας το οποίο αντιμετωπίζει πολλές και ποικίλες απειλές. Τις απειλές αυτές καθώς επίσης και το γεγονός ότι όλα τα κράτη χρησιμοποιούν τις Ένοπλες Δυνάμεις τους για άσκηση υψηλού επιπέδου στρατηγικής, όφειλε να γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Πάγκαλος ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και πρώην Υπουργός Εξωτερικών.
  Επειδή ο κ. Πάγκαλος είναι μέλος της Κυβέρνησης (διαφορετικά δεν θα ασχολούμαστε με τη δήλωσή του), απαιτούμε είτε να τον υποχρεώσετε να ζητήσει συγγνώμη από τις χιλιάδες των συναδέλφων μας που θίγονται από τα όσα είπε εις βάρος μας, είτε να διαχωρίσετε επισήμως τη θέση σας από τα λεχθέντα από αυτόν.

Για το ΔΣ της ΕΑΑΣ
Ο Πρόεδρος

Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Κοράκης

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/06/2010 08:02:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "Αντιδράσεις, από Στρατό μεριά, για τις δηλώσεις του άτυχου Κληρονόμου!!!"

  1. Ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως ο κ. Πάγκαλος όφειλε να γνωρίζει ότι η προστασία των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων συνόρων της χώρας που εξασφαλίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η δημιουργία του αισθήματος ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες που επιτυγχάνουν τα Σώματα Ασφαλείας, πραγματοποιούνται με επίπονες προσπάθειες, σκληρή εργασία πολλών ωρών καθ’ όλο το 24ωρο, προσωπικές και οικογενειακές θυσίες και αίμα, όχι μόνο κατά την περίοδο του πολέμου αλλά, δυστυχώς και κατά τον καιρό της ειρήνης.

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
    Αν πράγματι αυτή είναι η δουλειά τους, τότε απέτυχαν πλήρως.
    Διαφορετικά δεν θα είχαμε γεμίσει λαθρομετανάστες.

Leave a reply