Αισχρέ πάγκαλε, γεννήθηκε ο γιος του αντιπαραγωγικού Σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη.

Προς το "πολιτικό" δίποδο αισχρό κήτος και ελεεινό έκτρωμα που ακούει στο βοοειδές όνομα "πάγκαλος".

Αισχρέ αντιπρόεδρε της Ελληνικής "κυβέρνησης" και ανδρείκελο του ΔΝΤ πάγκαλε, (κομμένο το κύριος προ πολλού), προς μεγάλη σου λύπη έχω να σου ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της σήμερον (Κυριακή των εκβιαστικών εκλογών), η σύζυγος του αδικοχαμένου και ..."αντιπαραγωγικού" σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη πού έπεσε πάνω στο καθήκον του για την πατρίδα, αλλά και γα να σωθούν κάποια άλλα ανθελληνικά τομάρια και βόδια σαν και σένα, έφερε στον κόσμο τον γιό του, ο ερχομός του οποίου ήρθε σαν λύτρωση για να μαλακώσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, τον πόνο που άφησε πίσω του ο άδικος χαμός του ήρωα πατέρα του.
Αισχρέ πάγκαλε...
Θα σου θυμίσω για την ιστορία ότι ο ..."αντιπαραγωγικός" ήρωας Αναστασάκης, κόπανε, υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Αυγούστου, ύστερα από αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια άσκησης, σε περιοχή νότια της Κρήτης.
Ο θάνατός του είχε προκαλέσει μεγάλη θλίψη και πόνο στους οικείους του, αλλά και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, εκτός από σένα, κόπανε.
Αλήθεια, αποβολή ελέφαντα, θα μπορέσεις ποτέ να κοιτάξεις στα μάτια αυτό το παιδάκι και να του πείς ότι ο πατέρας του ήταν ΗΡΩΑΣ, και όχι ένα πραγματικά "αντιπαραγωγικό" τέρας σαν και του λόγου σου;
Αισχρέ πάγκαλε...


gianniotis.blogspot

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/12/2010 03:46:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αισχρέ πάγκαλε, γεννήθηκε ο γιος του αντιπαραγωγικού Σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη."

Leave a reply