Έτσι γράφεται η Ιστορία..Ελευθέριος Βενιζέλος – Γιώργος Παπανδρέου.

Ας μην τα αφήσουμε και πάλι όμως όλα στην Ιστορία...Έτσι γράφεται η Ιστορία: Ελευθέριος Βενιζέλος – Γιώργος Παπανδρέου.

Γράφει ο
Μάκης Βραχιολίδης
Στις 28/7/1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος επετύγχανε τη Συνθήκη των Σεβρών, σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα παραχωρούνταν τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος, και η Θράκη.

Η περιοχή της Σμύρνης  θα διοικούνταν από Έλληνα Αρμοστή ως εντολοδόχο των Συμμάχων, και θα μπορούσε να προσαρτηθεί στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια με δημοψήφισμα.

Ουσιαστικά τα σύνορα της Ελλάδος διπλασιάστηκαν, έφθαναν σχεδόν 40 χιλιόμετρα από την Κων/πολη.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένοντας στο σταθμό Λυών των Παρισίων για να επιστρέψει στην Ελλάδα και έχοντας στα χέρια του την μοναδικά επιτυχή για την Ελλάδα συνθήκη των Σεβρών, δέχθηκε επίθεση από δύο επίδοξους δολοφόνους του οι οποίοι τον τραυμάτισαν.

Αυτή ήταν η ανταμοιβή του Βενιζέλου!

Ενενήντα ένα χρόνια μετά, στις 25/7/2011 ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου επέστρεφε από τις Βρυξέλλες έχοντας διπλασιάσει το δανεισμό της Ελλάδος  και πετσοκόβοντας στο μισό τις συντάξεις και τους μισθούς των Ελλήνων!

Ταυτόχρονα παραχωρούσε τη δημόσια περιουσία στους δανειστές και μείωνε την εθνική κυριαρχία της χώρας!

Με την άφιξή του στην Αθήνα, ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αποθεώθηκε και από τους 153 βουλευτές του!

Αυτή ήταν η ανταμοιβή του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου!

Κάντε σύγκριση και βγάλτε συμπέρασμα. Έτσι γράφεται η Ιστορία!

http://indobserver.blogspot.com/2011/07/blog-post_8077.html

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/03/2011 12:27:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Έτσι γράφεται η Ιστορία..Ελευθέριος Βενιζέλος – Γιώργος Παπανδρέου."

Leave a reply