Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ..


 To παρακάτω κείμενο είναι μέρος των όσων γράφει ο εκ Κιλκίς καταγόμενος ιατρός και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου κώστας κιλτίδης, που μάλλον την πολιτική την έχει μπερδέψει με την τέχνη του γυρολόγου, που πουλάνε το κατά κοινώς λεγόμενο «ότι κάτσει» !!!

Από το 2000, εκλέγεται Βουλευτής στο νομό Κιλκίς (σ.σ. με τη ΝΔ !), ενώ στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2004, 2007 και 2009 εξελέγη πρώτος Βουλευτής του νομού. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής κατά των Ναρκωτικών τα έτη 2004-2007, Πρόεδρος της Ελληνο-Ρουμανικής Φιλίας τα έτη 2004-2007, καθώς επίσης και Μέλος των Επιτροπών κατά του ντόπινγκ, Κοινωνικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων έως το 2007.

Το 2007, ορίζεται από τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θέση την οποία διατηρεί ως και το 2009.
Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς από το 1991 ως και το 1993 και ομιλεί την γαλλική γλώσσα.

Στις 14 Ιουνίου 2010, αποχωρεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και είναι πλέον ανεξάρτητος Βουλευτής.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, ενημέρωσε το προεδρείο της Βουλής για την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμμαχία, από την οποία αποχώρησε τον Ιούνιο του 2011,
  και συμπληρώνω ότι την 19η Αυγούστου 2011 προσχώρησε στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη , το ΛΑΟΣ !!!!

Δηλαδή αφού σταδιοδρόμησε χάριν της ΝΔ και πέτυχε όπως ο ίδιος γράφει να εκλέγεται από το 2000 βουλευτής της ΝΔ, εκπροσωπώντας τον λαό του ακριτικού νομού του Κιλκίς, έτσι με το έτσι θέλω, τον εγκαταλείπει και αρχίζει να κάνει μεταγραφές, ως και να είναι ποδοσφαιριστής, από κόμμα σε κόμμα.

Κύριε βουλευτά Κιλτίδη, δικαιούσθε στη ζωή σας να κάνετε όποιες επιλογές σας αρέσει και σας κάνει κέφι, δεν δικαιούσθε όμως να στερείτε ένα νομό από την εκπροσώπησή του στο κοινοβούλιο. Διότι αν δεν κάνω λάθος στις εκλογές του 2009, στο νομό Κιλκίς η ΝΔ εξέλεξε ένα (1) βουλευτή και το ΠΑΣΟΚ δύο (2).
Τώρα που εσείς πήρατε μεταγραφή για άλλο κόμμα  ποιος θα εκπροσωπεί αυτό τον κόσμο που σας τίμησε με τη ψήφο του και μάλιστα με ένα αξιόλογο ποσοστό του 40% του εκλογικού σώματος του νομού σας; Φυσικά κανείς.
Το πρέπον θα είναι να παραιτηθείτε από την έδρα σας και πάτε να κάνετε ότι θέλετε. Αλλά πρώτα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
Τα κόμματα δεν είναι ούτε υποκάμισα ούτε εσώρουχα να τα αλλάζετε όποτε σας γουστάρει , εκτός αν εσείς τα θεωρείτε κάτι τέτοιο, που δεν το νομίζω.
Εξάλλου αυτές τις πολιτικές σας κυβιστήσεις (που είναι για το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!) τις κάνατε μόνος σας και ενσυνείδητα. Δεν σας διέγραψε κανείς από κανένα κόμμα. Μόνος σας αποφασίζατε και ανάλογα πράξατε.

Ο λαός του Κιλκίς όμως δεν ρωτήθηκε και του οφείλετε μια απάντηση για τις πράξεις σας !


Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/23/2011 07:57:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ.."

Leave a reply