Επιστολή, Έλληνα Πολίτη προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου!!!

Μέλη του Κοινοβουλίου,
 
199 από εσάς ψηφίσατε χθες ως "κοπάδι", με  τραπεζίτη "βοσκό", ένα νομοσχέδιο ταφόπλακα για το μέλλον της χώρας και των πολιτών. Την "δήθεν" πτώχευση με την οποία μας απειλούσατε την έχει βιώσει η Ισλανδία στο τέλος του 2008. Σήμερα μόλις  χρόνια μετά, η "πτωχευμένη" χώρα, αναπτύσσεται με ρυθμό άνω του 3,5% και η ανεργία το 2012 αναμένεται να μειωθεί κάτω του 7%. 
Είμαστε βέβαιοι ότι είχατε επίγνωση των καταστροφικών συνεπειών που θα αντιμετωπίσει η χώρα και οι Έλληνες. Όπως είμαστε βέβαιοι πως έχετε πλήρη επίγνωση του ότι ανοίξατε το κουτί της Πανδώρας.
 
Το χάος στο οποίο με τόση ευκολία αναφερθήκατε πολλοί από εσάς, εντός και εκτός Βουλής, έρχεται με την ψήφο σας. Οι μόνοι κερδισμένοι εντός Ελλάδος είναι οι τράπεζες,εσείς και το κράτος εν κράτει που έχετε συστήσει γύρω σας. Είναι αποδεκτό και ανθρώπινο να επιθυμείτε μία άνετη έως και πολυτελή ζωή  για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, αλλά είναι απάνθρωπο και ανήθικο  και να θυσιάζετε προς τούτο μία χώρα και να προδίδετε την εμπιστοσύνη ένός λαού. 

Με την χθεσινή σας ψήφο  γυρίσατε την Ελλάδα στο παρελθόν. Στην εποχή της γερμανόφιλης οσφυοκάμπτουσας κυβέρνησης του Γεώργιου Τσολάκογλου. Ενδεχόμενα τους ξεπεράσατε σε αφροσύνη!

Ο θυμός των λογικώς σκεπτόμενων προς το πρόσωπό σας μεταλλάχθηκε σε οίκτο για εσάς και την οικογένειά σας. Το μέλλον σας θα είναι μία διαρκής δοκιμασία..., με έναν ολόκληρο λαό να σας κατατάσσει στην κατηγορία των "γερμανοτσολιάδων" ή έστω "τραπεζοτσολιάδων". 

Εξάλλου,  παρά την επιστράτευση των ΜΜΕ, συναδέλφων οικονομολόγων όπως ο καθηγητής (;) Λιανός και των λοιπών "τσιρακίων", η  άποψη των πλέον θερμόαιμων πολιτών, για την Κυβέρνηση των "βοσκών" Παπαδήμου-Παπανδρέου, Σαμαρά και του "δραπέτη" Καρατζαφέρη, είναι απείρως χειρότερη από τα παραπάνω. Και αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό.

Αποκαλύφθηκε δε και ο ομφάλιος λώρος Παπανδρέου-Σαμαρά, απ' όπου πηγάζει η  εκτίμηση, ότι ο δεύτερος αποτελεί την εναλλακτική "μαριονέτα" αυτών που επιθυμούν την κατοχή της χώρας και τον έλεγχο του τεράστιου πλούτου της.

Δεν προσδοκούμε καμία λύση από το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό και κόμματα! 
Από σήμερα ελπίζουμε και αναμένουμε το απρόβλεπτο!!!
Με ουδεμία τιμή

Ιωάννης Δέμος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 2/15/2012 10:17:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Επιστολή, Έλληνα Πολίτη προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου!!!"

Leave a reply