ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!


Ακόμη μια προδοσία του Γ.Παπανδρέου σε βάρος του λαού και της χώρας. Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Μητρόπουλος. ο Παπανδρέου έχει ήδη συναινέσει από το Μνημόνιο 1 για την τοποθέτηση επιτρόπου-υπερπρωθυπουργού επί των δημοσιονομικών! 
Έχει ήδη συμφωνήσει να προϊσταται επίτροπος-γκαυλάϊντερ, όλων των υπουργών και του ίδιου του Έλληνα Πρωθυπουργού, έχοντας τη δυνατότητα να προβάλει βέτο στον Προϋπολογισμό!

Ο Γ. Παπανδρέου παρέδωσε εν γνώσει του την Ελλάδα στα χέρια των δανειστών, πίσω όμως από την πλάτη του λαού! Όπως μάλιστα αποδεικνύεται  σήμερα, προσυπέγραψε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας  συμφωνώντας στην εγκατάσταση Γερμανού υπερ-πρωθυπουργού, που θα μπορεί να  κατάσχει τα έσοδα του κράτους υπέρ των τοκογλύφων!

Ο πρώην Πρωθυπουργός έχει διαπράξει εσχάτη Προδοσία και η ελληνική Δικαιοσύνη επιτέλους οφείλει να ξυπνήσει από το λήθαργο στο οποίο  ευρίσκεται, διατάσσοντας τη σύλληψη του Γ. Παπανδρέου, με την κατηγορία της διάπραξης του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας. 

Ο άνθρωπος αυτός που γυρνάει δεξιά-αριστερά, κάνοντας τουρισμό είτε στην Κόστα Ρίκα είτε στο Ισραήλ ή ακόμη σε εξωτικά νησιά, έχει καταστρέψει ενσυνείδητα την Πατρίδα μας, παραδίδοντας την εθνική της κυριαρχία στους εχθρούς!
Είναι αυτός που σκοπίμως διέβαλε τη χώρα στα δεθνή φόρα, λέγοντας ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, είναι ο ίδιος που ηρνείτο τη δανειοδότηση της Ελλάδος από την πρόθυμη να βοηθήσει Ρωσία, είναι αυτός που προτού καν εκλεγεί Πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους Αμερικάνους το πάγωμα και τελική ακύρωση της ενεργειακής συμφωνίας μας με τους Ρώσους, στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Είναι ο δόλιος πολιτικός που συνομιλούσε με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Στρως Καν, πολύ πριν εκλεγεί  Πρωθυπουργός, ώστε να εντάξει τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Στρως Καν, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Παπανδρέου είχε ήδη έτοιμη τη συνταγή θανάτου της Ελλάδος.
Αυτός ενδεχομένως ήταν και ο λόγος που, προκειμένου να παρουσιαστεί η Πατρίδα μας ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, χώρα με τα χειρότερα δημοσιονομικά, παραγματοποίησαν το colpo grosso: Ο Παπανδρέου σε συνεργασία με τον Παπακωνσταντίνου, αφού τοποθέτησαν τον επί πολλά έτη στέλεχος του ΔΝΤ επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, προχώρησαν στο μαγείρεμα των στοιχείων της χώρας, προσέθεσαν στο έλλειμμα τα χρέη των ΔΕΚΟ (πρωτοφανές!) και έτσι η Ελλάδα, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ ελλείμματος, ξεπερνώντας α;κόμη και την Ιρλανδία! Αυτά τα έχει καταγγείλει το μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργαντά και η υπόθεση ελπίζεται (!) να φτάσει στο Ειδικξό Δικαστήριο, εάν και εφόσον το θελήσουν οι βουλευτές!!!
Ο Παπανδρέου είναι αυτός που ενεργώντας αντισυνταγματικά, δεν έφερε προς κύρωση από την Βουλή το Μνημόνιο 1, είναι αυτός που απαγόρευσε στην Ελλάδα, με την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση, να έχει την δυνατότητα να παίρνει δάνεια από άλλες χώρες! Όπως επίσης, υπέγραψε τον μη συμψηφισμό του χρέους μας με τα δυσθεώρητα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα!

Κύριοι της Δικαιοσύνης, όταν υπάρχουν τόσα στοιχεία, όταν αυτά συνοδεύονται με τη δημόσια ομολογία του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη ότι "ο Παπανδρέου και μεις καταστρέψαμε τη χώρα", πότε επιτέλους θα συγκινηθείτε και για να επεμβείτε;

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 2/02/2012 08:42:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!"

 1. Δελτία Τύπου
  Συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Ε.ΠΑ.Μ., Ελληνίδες και Έλληνες,
  Αυτές τις κρίσιμες ώρες όπου η χώρα οδηγείται σε εξόντωση και η δημοκρατία στο απόσπασμα, οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε για την ζωή μας, τη γη μας, την ελευθερία μας και την αξιοπρέπειά μας με την μαζική παρουσία μας στους δρόμους και τις πλατείες.

  Να κινηθούμε όλοι μας, όπως έχει προγραμματισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, για να μην αφήσουμε τους νέους Τσολάκογλου να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους και να αποτρέψουμε τις οποιεσδήποτε προβοκάτσιες επιχειρήσουν να στήσουν απέναντι στις μεγάλες διαδηλώσεις του ελληνικού λαού για να κτυπήσουν το κίνημα αντίστασης με φασιστικές μεθόδους.

  Μετά την επίθεση που δέχθηκε το Ε.ΠΑ.Μ. από τους νεοδωσίλογους την Πέμπτη και Παρασκευή, 9 και 10 Φεβρουαρίου, με την φίμωση της φωνής του Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο 9, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή όλων των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. στις σημερινές κινητοποιήσεις και ιδιαίτερα στην μεγάλη πορεία αντίστασης του Περιστερίου (Μετρό Αγ. Αντώνιος, 6 μ.μ.), για να δώσουμε την αποφασιστική απάντησή μας.

  Λόγω της απεργίας των μαζικών μέσων μεταφοράς, κινούμαστε ανάλογα με συνεννόηση μεταξύ μας.
  Σήμερα Κυριακή, θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα με την παρουσία μας (προσυγκέντρωση στις 15 μμ. στον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Βουλής) και συντονιζόμαστε, ιδιαίτερα όσοι είναι εκτός Αθηνών ή δεν μπορέσουν να κατέβουν για ανυπέρβλητους λόγους, από τις 2 μμ. με την ζωντανή έκτακτη εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου από το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκεται το συνεργείο της ΕΠΑΜ-Web TV με θέμα:
  «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ».

  Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Καζάκης θα έλθει στην Παλαιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, απ’ όπου θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους Επαμίτες και Επαμίτισσες και στον λαό που θα διαδηλώνει για να δώσει το στίγμα των όσων συμβαίνουν και να θέσει τις «κόκκινες γραμμές» του κινήματος απέναντι στις εξελίξεις.

  Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ζωντανή αναμετάδοση των διαδηλώσεων του λαού και της αντίθεσης στην ψήφιση των μέτρων της εξόντωσής του από τους επίορκους.

  Για την διαδήλωση της Κυριακής, όλοι και όλες μας που θα συμμετέχουν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. ειδοποιούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες της ενισχυμένης περιφρούρησης του Μετώπου έτσι ώστε να βαδίσουμε συντεταγμένα και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

  ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

  Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
  Αθήνα, 11-2-2012
  http://epam-hellas.gr/Deltia_typou/589

Leave a reply