"Ανυπόγραφη" Επιστολή Προς τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας!!!

"Κύριε" Πρόεδρε,
είμαι ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ο "Πρωθυπουργός" της χώρας που ανέδειξαν οι Έλληνες Πολίτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και οι οποίοι μου ζητούν τα παρακάτω:
·   Να μη συμμετέχει στην Νέα Κυβέρνηση, ΚΑΝΕΝΑΣ!!! παλαιοπολιτικάντης.
·   Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για την υπερχρέωση και λεηλασία της χώρας, απονέμοντας πραγματική δικαιοσύνη και εκφράζοντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα, με κατάσχεση περιουσιών που αποκτήθηκαν μετά την είσοδο στην πολιτική, όσων χρημάτισαν Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Διοικητές ΔΕΚΟ, Συμβούλων κλπ.
· Να Θεσμοθετηθεί, η διαρκής παρέμβασης του πολίτη σε αποφάσεις της Κυβέρνησης. (π.χ. για προσφυγή στο ΔΝΤ, ιθαγένεια μεταναστών, για κατάργηση νόμων κλπ, με συλλογή υπογραφών, ψηφοφορία μέσω διαδικτύου ή με δημοψήφισμα). Αλλαγή δηλαδή της σημερινής αθλιότητας που ο Λαός έχει μόνο "άδεια ψήφου" κάθε τέσσερα χρόνια!!
 · Να μειωθεί το κόστος συντήρησης του πολυδάπανου πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, με τον εκσυγχρονισμό και την μείωση του πολιτικού συστήματος με την ευρεία και δυναμική χρήση των Η/Υ και του διαδικτύου. (π.χ. μείωση βουλευτικών εδρών, υπουργείων, υφυπουργείων, κυβερνητικών οργανισμών, κλπ)
·   Να  χαραχθεί και να εφαρμοσθεί σταθερή εθνική στρατηγική για οικονομική ανάπτυξη με Δυναμικές ενέργειες για τη διαγραφή του παράνομου και δυσβάστακτου δημοσίου χρέους.
·   Να  αξιοποιηθεί η γεωπολιτική μας θέση με χάραξη σαφους εθνικής στρατηγικής για άμεση διεκδίκηση των δικαιωμάτων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, τον καθορισμό της ελληνικής ΑΟΖ που αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού, και την αποτελεσματική εκμετάλλευση του υπόγειου και υποθαλάσσιου πλούτου..
·   Να αλλάξει ριζικά η Δανειακή Σύμβαση και να ακυρωθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και "χαράτσια" , που επιβλήθηκαν με εντολή της “τρόικας” για να σταματήσει άμμεσα η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
·   Να μεθοδευτούν κατάλληλες ενέργειες για απαίτηση εξόφλησης των γερμανικών πολεμικών οφειλών προς τη Χώρα μας.
·   Να καθορισθεί σαφής εθνική μεταναστευτική πολιτική με την αποδοχή εύλογης ποσόστωσης ενεργών μεταναστών στη χώρα μας.
·   Να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός των εξουσιών και ισχυροποίηση των δυνατοτήτων  παρέμβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας για προστασία από κυβερνητικες αυθαιρεσίες, εναντίον του Ελληνικού Λαού.
·   Να εξασφαλισθεί ότι το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος θα είναι κτήμα, της θεσμισμένης νομικά και νόμιμα ελληνικής κοινωνίας, με διεξαγωγή εκλογών με απλή αναλογική.  
·  Να μη συμμετέχει με κάποιο δημόσιο αξίωμα / εξουσία στην νέα πορεία της χώρας, ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο της μεταπολιτευτικής περιόδου που είχε θέση Υπουργού, Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΔΕΚΟ κλπ. 
·  Να μην εκλέγεται ΚΑΝΕΝΑΣ, ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός, Διευθυντής ΔΕΚΟ κλπ πάνω από δύο τετραετίες.
·   Να μην υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας για κανένα Έλληνα με κατάργηση κάθε είδους ασυλίας (κατάργηση και του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών).
Να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ υποχώρηση στο αγαθό της πραγματικά δωρεάν Υγείας και Παιδείας.

"Παρακαλώ" για τις ενέργειές σας.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/13/2012 10:21:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for ""Ανυπόγραφη" Επιστολή Προς τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας!!!"

Leave a reply