Κύριε Αρχηγέ του ΓΕΣ πού είναι η Ελληνική Σημαία? Να τηρούμε τουλάχιστον τα προσχήματα...


Κύριε Αρχηγέ,
καλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε σε τι ωφελεί η δική σας παραμονή , αλλά και της ομάδας Επιτελών του ΓΕΕΘΑ στην Τουρκία, μετά την  συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο κατά την διάρκεια των συνομιλιών σας εκεί, (δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι από 18 αεροσκάφη - τα τέσσερα οπλισμένα - προκάλεσαν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 13 παραβιάσεις και 14 παραβάσεις τσαλαπατώντας οποιοδήποτε ΜΟΕ), ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ... 


Είναι καιρός νομίζουμε οι Αξιωματικοί να ξυπνήσουν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως τους θέλει ο Ελληνικός Λαός. 

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 12/09/2010 09:18:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 σχόλια for "Κύριε Αρχηγέ του ΓΕΣ πού είναι η Ελληνική Σημαία? Να τηρούμε τουλάχιστον τα προσχήματα..."

 1. ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ . . . ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ . . . ΔΙΕΘΕΤΕ ! ! !

 2. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
  21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΟΡΤΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΝ Α/ΓΕΕΘΑ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ)
  ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΡΗΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ???
  ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ

 3. Υπάρχουν Αξιωματικοί (όχι πολλοί) που όχι μόνο ξύπνησαν έγκαιρα αλλά και ποτέ δε κοιμήθηκαν.
  Αυτοί οι Αξιωματικοί αποχωρούν γρήγορα από το Στράτευμα διότι το σύστημα δε μπορεί να τους ανεχθεί. Οπότε δε θα τους βρεις (αν ψάχνεις) στους βαθμούς των Στρατηγών.
  Τα γράφω εκ πείρας και μετά από πολλούς αγώνες που έδωσα για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Όμως τα ανθρωποειδή του ‘συστήματος εξουσίας’ με εξόντωσαν πολύ εύκολα και έγκαιρα.

Leave a reply