ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!!! (ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΕΛΑΛΗΣΕ!!!)Σαν απάντηση / ενέργεια στην παραπάνω χαμηλού επιπέδου και δειλή εφεύρεση, (για άλλο θέμα, βλέπε Piri Rais) η σημερινή μαύρη επέτειος, ας αποτελέσει την απαρχή για:   
Τη δημιουργία ενός φορέα που θα επεξεργασθεί και θα καταγράψει την Εθνική Στρατηγική για επίλυση του Κυπριακού, καθώς στο ΥΠΕΞ δεν υπάρχει καταγεγραμμένη η Εθνική Στρατηγική επί του θέματος αλλά περιστασιακά ο κάθε Υπουργός "τρέχει" πίσω από τα γεγονότα..με μεγάλη δόση σχετικής δειλίας.  Με λίγα λόγια θα πρέπει να καταγραφεί ο επιδιωκόμενος τελικός Αντικειμενικός Σκοπός (ΑΝΣΚ) επί του Κυπριακού, οι Τρόποι και τα Μέσα υλοποίησης του. Αν κάποιος ρωτήσει τους Αξιωματούχους του ΥΠΕΞ και τους Πρέσβεις των ελληνικών πρεσβειών ανά τον κόσμο, επί του θέματος, θα εκπλαγεί από την άγνοιά τους αλλά και τις τυχόν διαφορετικές απαντήσεις τους!!!  

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/20/2010 02:44:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!!! (ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΕΛΑΛΗΣΕ!!!)"

Leave a reply